суботу, 13 листопада 2010 р.

Спас, чи не спас?

На одному форумі дописувач нахабно, як завжди, критикував Спасіння, яке дав нам Христос. Основним закидом була спекуляція навколо "спас чи не спас, всіх чи не всіх. Якщо спас, то всіх без розбору і можна робити що завгодно. Якщо тільки вказав на дорогу спасіння - то велике питання чи дійдемо до нього....."

я не претендую на абсолютну біблійну та богословську відповідність, але придумав ось таке порівняння.

Все людство, через бажання Адама подивитись одну-єдину заборонену веб-сторінку (з мільйонів доступних) підхопило вірус, який заразив ВСІХ. Люди-компи живуть, працюють, але хто частіше, а хто рідше, все одно мусять перезавантажуватись час від часу, - бо глючать. І всім сумно від того що глючать. Дехто каже -"не звертайте уваги - це не глюки - це нормальні процеси нашої ОС, а не віруси". Інші кажуть, що знайшли антивіруси, але від них стає або гірше, або, взагалі, біоси форматуються. І капець....

Ісус Христос маючи таке ж "залізо" як у нас, але ОС значно кращу і без вірусів, заразився добровільно, але так, що ураження вірусом запустило скрипт утворення антивірусу. Стороннім здавалося, що Його система "впала", навіть системник пошкодився сильно, але потім все запрацювало і Він почав "роздавати" для вільного завантаження антивірус.
Різні люди-компи продовжують шукати власні антивіруси, інші не звертають увагу на збої і перезавантажуються по 5 раз на день, ще інші вводять змазку в кулери, бо вважають що більші швидкості допоможуть, і т.п.
А дехто зкачує Антивірус Христа, чистить систему і тепер при атаках (хоч і поморочившись) може здолати вірус. Дехто з близьких, бачачи таке, каже - "і нащо тобі було це все - перезавантажся пару разів і не морочи голову. Яка різниця між моїм перезавантаженням і твоєю чисткою?".

Постійну рекламну розсилку Сайту Антивірусу Христа сприймають як спам, як рекламу спритників, які хочуть/можуть заробити на цьому.... Причин недовіряти багато..... Більшість живе без цього антивірусу......

Сайт поширює інформацію, що коли хтось не завантажить антивірус, не зможе перейти в Простір Нових Мереж - бо антивірус, виявляється, взагалі є операційною системою, і коли закінчиться підтримка нинішньої буде тільки два вибори - чи жити в зараженому DOSі з постійними глюками, чи на Новій ОС Ісуса Христа.

Сайт намагались зламати і навіть фізично знищити сервер. Але не вийшло з незрозумілих причин. Чи то захист, чи то відновлюваність висока, чи то сервер мігрує постійно і постійно редуплікується...... Чи взагалі не в нашій доменній зоні.... Взагалі не в доменній.......

Тут і виникає питання - чи спас Христос нас? Ті, хто поставив антивірус кажуть, що спас. Всіх? Та, антивірус для всіх доступний. Ніби всіх...... Але не всі завантажили, деякі завантажили, але не встановили, ще дехто встановив, але не з правами Адміністратора..... Маса нюансів..... Чи, навпаки, - елементарно?

1 коментар:

Unknown сказав...

Суперово! Мені дуже сподобалося!